Selecteer een pagina

Reis itali om de volgende zomervakantie te beginnen. Als het gaat om een ​​reis, is Italië een locatie met veel te leveren en is het slechts een van de meest prominente landen voor bezoekers in Europa. Beroemd om zijn uitzonderlijke kunst, maatschappij, verleden, maar ook voedsel, heeft de natie veel te onderzoeken en te ontdekken, wat je ook van plan bent uit je avontuur te halen tijdens een reis. Italië is een land dat gezegend is met enkele van de meest prachtige steden van de planeet en de beste galerijen, maar voor degenen die een beetje meer lokale levensstijl overwegen, zou het prachtige gebied van Toscane een schat van de uitvinding kunnen zijn.

Ondanks dat het vrij beroemd is om zijn eigen beeldende kunst, bouw, eten en wijn, is Toscane ook populair over de hele wereld voor zijn eigen prachtige aankopen. De grotere stedelijke gebieden van Florence en Siena zijn de thuisbasis van tal van designer merkwinkels en hogere weginrichtingen, maar ook van kleinere nabijgelegen ambachtswinkels en opmerkelijke markten. Travel itali veel grote modebedrijven zijn in Italië geboren en er zijn talloze winkels in Toscane die allerlei stijlvolle dingen aanbieden, het beste voor de shopaholic.

Voor diegenen die nieuwsgierig zijn naar authentieke regionale producten, bezit het gebied verschillende die het kan claimen, die geweldige geschenken zijn om mee te nemen. Volterra, in Zuid-Toscane, is de thuisbasis van verschillende albasten fabrieken, evenals Montello Fiorentina is de locatie om regionale porselein te kopen. Schraper, in de Mugello-vallei, is populair vanwege zijn eigen creatie van op maat gemaakte messen, terwijl je in Gambling Enterprise verschillende winkels tegenkomt die de ‘piano Cantonese’ aanbieden, de traditionele oranje wol van de regio.

Foodies zullen een opmerkelijke tijd beleven terwijl ze in Toscane op reis gaan. Travel Itali is uiteraard wereldberoemd om zijn eigen kookkunsten, en Toscane gaat hier echt naar toe.