Selecteer een pagina

Over Ons

De allure van reizen itali is weerstaan, veel reizigers zijn gemagnetiseerd door zijn bergketens, beeldende kunst, werven, mensen, evenals maaltijden. Reizen itali je zou kunnen snowboarden evenals ze op dat moment binnenlopen, een reis maken naar Venetië om zijn eigen rivieren te verkennen voordat je de wijngaarden en Renaissance-ambacht en architectuur van Toscane ontdekt, genietend van Florence en mogelijk de alom bekende paleo in Siena.

Reis door de financiering, Rome, is de ideale bestemming voor een stedentrip op de kustlijn naar Sorrento en de grote buurman Napels, waar je Pompeii kunt bekijken, ga mee op de opwindende Capri en beklim Vesuvius.

Als u op zoek bent naar de bergen, vindt u deze en nog veel meer op het prachtige eiland Sicilië, waar u gemakkelijk kunt wandelen op de nog steeds actieve hellingen van de Etna of een sociale reis kunt maken rond een paar van de essentiële oude internet van de planeet sites. Travel Itali heeft één ding voor iedereen en heeft veel meer nodig dan één keer bladeren om zijn eigen trucs te vinden.